top of page
  • Foto van schrijverSara-Maria Smit

Website en shop update!

Het leek me hoog tijd voor een kleine update, want waarom duurt dit nu allemaal zooooooo lang?!

Bij mijn winkeltje staat 'opening soon', maar je zult wel denken: dat stond er een paar maanden geleden ook al! Eeh... Ja. Ja, dat klopt (*Ferb stem* - voor die paar die weten wat ik hier mee bedoel). Maar ik heb zo mijn redenen:


Ik heb het heel, heel, heel druk

Ja, ik weet het. Het is de standaard smoes. Iedereen heeft het altijd druk. Ik dus ook en de afgelopen tijd heb ik heel wat meer op mijn hooivorkje dan normaal. Maar wel allemaal heel leuke, mooie en bijzondere dingen! Sinds ik deze website begonnen ben, zijn er al zo veel deuren opengegaan. Ik ben er stil en verwonderd van. Ik zie het als mijn roeping en ik vind veel vreugde in het beantwoorden ervan. Het lastige is alleen, dat ik nog niet alles mag verklappen van de projectjes waar ik mee bezig ben. Dus voor nu moet je me even vertrouwen. Je mag wel weten dat ik veel bezig ben met schrijven! Verschillende schrijfprojecten en ik moet inmiddels ook gaan schrijven voor mijn bachelor scriptie. Nu had ik al ruim op tijd een onderwerp, maar een paar weken geleden besloot ik dat ik het onderwerp nu al helemaal zat was en dat ik wilde schrijven over iets anders. Iets wat ik écht helemaal geweldig vind. Dus... alsof ik het nog niet druk genoeg had, heb ik al het gedane denkwerk voor mijn scriptie geschrapt en ben ik helemaal opnieuw begonnen. Ik wil heel graag iets schrijven over Hebreeuws en het Nieuwe Testament (terwijl die natuurlijk juist Grieks is) en om dat te doen, heb ik eigenlijk kennis van het Grieks nodig. Dus... nu ben ik ook nog eens bezig met Grieks te leren!


Geld en website gedoe

De andere redenen zijn meer van de praktische kant. Kort gezegd, heb ik behalve tijd ook geld nodig om dingen te regelen en betalen. Daarbij wil ik een kleine voorraad klaar hebben liggen voordat mijn winkeltje opent zodat ik ook daadwerkelijk wat te verkopen heb. Inmiddels heb ik al een klein voorraadje. Bij een webshop openen komt van alles kijken. Wat voor betaalmogelijkheden moet ik aanbieden en hoe? Hoe ga ik het verzenden regelen? Hoe doe ik mijn administratie? En nog zo veel meer vragen. Ik ben al een tijdje bezig om dat soort dingetjes rond te krijgen, en stapje voor stapje krijgt het meer grond onder de voeten!


Wat ga ik verkopen?

Om je niet helemaal in het ongewisse te laten, zal ik een beetje verklappen wat voor spulletjes er in mijn winkeltje gaan komen. In alle spulletjes die ik zal gaan verkopen zal iets van mijn creativiteit zitten. Ik wil katoenen tasjes en etuis gaan verkopen die ik geborduurd heb, maar ook tasjes die bedrukt zijn met iets wat ik heb geschilderd en een Bijbeltekst bijvoorbeeld. Ook is het plan om kaartensets te laten drukken met mijn schilderingen! Ik wil papierpakketjes gaan verkopen en spulletjes die te maken hebben met Hebreeuws. Maar denk bijvoorbeeld ook aan mokken of gepersonaliseerde schilderijtjes. Eigenlijk wil ik gewoon van alles verkopen waarvan ik denk: dat is leuk om te maken en te verkopen! Ik hoop te gaan werken in partijen. Dat betekent dat ik eens in de zoveel tijd een voorraad online zet. Voor wat ik aan spullen aanbied geldt dan 'op=op'. Als de spulletjes snel op zijn, weet ik dat ze populair zijn en dan maak ik waarschijnlijk snel weer een nieuwe partij. Als iets niet loopt, of ik heb gewoonweg geen zin om er nog tientallen van te maken, dan verzin ik wel weer wat anders om te verkopen! Kortom, ik pin mijzelf zo min mogelijk vast, zodat ik zo creatief mogelijk kan zijn.


Nog even geduld dus, maar echt hoor... Opening Soon!

En voor alles geldt natuurlijk Deo Volente ('als God het wil').


Liefs en sjalom,


Sara-Maria

193 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page