top of page

Lezingen en workshops

HannoDeVries-20230123-GezinsGids Sara-Maria Smit-web-8.jpg
HannoDeVries-20230123-GezinsGids Sara-Maria Smit-web-6.jpg

Je kunt me uitnodigen om een lezing of gastles te geven op vrouwenbijeenkomsten, catechisaties en kinderclubs, ed. Ik vind het heerlijk om te delen vanuit Gods Woord en anderen te ontmoeten. Een lezing of workshop kan ingevuld worden op een wijze die past bij uw groep of vereniging! 

Omdat ik 1 Timotheus 2: 12 graag ter harte neem, spreek ik alleen voor vrouwen of jongeren/kinderen. Neem voor meer informatie over de mogelijkheden contact met me op via het contactformulier op mijn website.

Bijvoorbeeld...

01

'Geschapen als vrouw'

Beginnend bij het begin (Gods schepping) en aan de hand van verschillende Hebreeuwse woorden vertel ik over de roeping en plaats van de vrouw in de Bijbel en hoe dat ons vertelt van het Evangelie.

03

'De hoed en de rand'

Hoe vertelt een hoedje het Evangelie? Deze vraag beantwoord ik in een lezing over de betekenis van hoofdbedekking en 1 Korinthe 11, aan de hand van het boekje 'De hoed en de rand', dat ik schreef met Ds. M. Klaassen. 

02

Workshop Hebreeuws

Een inleiding in het Bijbels Hebreeuws dat laat zien hoe bijzonder Gods Woord is en hoe mooi de Hebreeuwse taal is, maar ook hoe moeilijk Bijbelvertaalwerk kan zijn. Iedere deelnemer gaat met zijn/haar naam in het Hebreeuws naar huis.

04

Uw onderwerp?

Heeft u een ander onderwerp in gedachten? Vraag mij gerust naar de mogelijkheden!

Als je mij uitnodigt om een lezing of gastles te houden, neem ik (indien mogelijk) ook graag wat producten uit mijn webshop mee. Een verkooptafel is niet alleen gezellig, maar geeft ook een laagdrempelige uitnodiging tot gesprek. 

Verkooptafel

Tarieven

De prijs van de lezing en/of workshop is altijd in overleg.

Vraag gerust naar de mogelijkheden via het contactformulier!

Sara-Maria daagt je uit om na te denken over jouw vrouw-zijn in de 21e eeuw. Zij behandelt in de presentatie grondig de Bijbel vanuit de grondtaal. De uitkomst daarvan verbindt zij aan het leven als vrouw anno 2022. Echt een eye-opener, leerzaam en de boodschap biedt gegarandeerd onderling gesprek!

Joëlle van Gent-Kroon uit Rotterdam, over de lezing 'Geschapen als vrouw'

bottom of page