top of page
  • Foto van schrijverSara-Maria Smit

Hineni! - hier ben ik!

Bijgewerkt op: 10 apr.

Hallo! Hier ben ik dan, een beetje verlegen op mijn splinternieuwe website. Ik zou niet weten hoe vaak ik over de jaren heen geprobeerd heb om een website te starten. Het leek me altijd zo leuk en mooi om een online plekje te hebben om mijn creativiteit in kwijt te kunnen, maar ook waarin ik kan delen wat ik leer. Een hobby en een roeping in één!


Wat je kunt verwachten van Sara Maria

Mijn familieleden vroegen om de beurt wat voor website ik ging opzetten. Wat ik hun toen antwoordde, was dat het 'mijzelf' zou zijn, 'maar dan in een website'. Als je me een beetje kent, weet je wat je kunt verwachten op deze website, namelijk alles wat ik graag elke dag zie:

  • Elke dag geestelijk leven

  • Hebreeuws en Israël

  • Warmte en gezelligheid

  • Creativiteit in heel veel verschillende vormen

  • Een webshop waarin ik mijn eigen spulletjes verkoop en een goed doel steun

  • Verbondenheid met (broeders en) zusters in het geloof

  • En alles wat mij verder te binnen schiet!

Ik hoop dat we elkaar kunnen leren kennen via mijn website!


Sjalom,


Sara-Maria


PS: bekijk het introductiefilmpje op mijn YouTube kanaal!
162 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page