top of page
  • Foto van schrijverSara-Maria Smit

Flow Book for Paper Lovers 8

Bijgewerkt op: 18 jan.

Ik had er al vier in mijn laatje en toch kon ik het niet laten een vijfde te kopen... Iedere 'stationery addict' of 'paper lover' kent ze wel: de Flow books for Paper Lovers! Elk jaar komen ze in mijn verjaardagsmaand uit en is hij weer even dik als vorig jaar met heel, héél veel papieren goodies.


De eerste die ik kocht was die van 2015 (voor de kenners onder ons: die met die sinaasappeltjes), naja ik kocht hem niet, maar vroeg hem als verjaardagscadeautje. Ik was gelijk verliefd en de jaren er opvolgend kocht ik het Flow Book for Paper Lovers zodra hij in de boekwinkel lag. Tot... het afgelopen jaar. Die van november 2019 vond ik namelijk minder leuk. Ik bekijk ze altijd even online en in de winkel om te zien wat ik kan verwachten en die van 2019 viel voor mij erg tegen. Printjes die ik al vaker voorbij had zien komen en printjes die gewoon niet favoriet waren. Maar... dit jaar kwamen ze met nummer 8 en die maakt alles weer goed!


Zoals elk jaar is het boek weer verdeeld in een aantal hoofdstukken of secties. Dit keer zijn dat 'Time to slow down', 'time to plan' en 'time to play'.


Al de stijlen in dit boek vielen bij mij in de smaak. Er zijn veel natuurtekeningetjes. Ik let ook altijd op of de papiertjes en hun stijlen te gebruiken zijn in een meer vintage stijl of een meer modern-schattige stijl (dat is hoe ik het noem in mijn hoofd haha). Veel van de natuurtekeningetjes kun je makkelijk gebruiken als je meer houd van een vintage stijl. Er waren ook bloemenprintjes die wel weer erg fris overkwamen door hun kleurtjes.Omdat Flow Magazine geen christelijk blad is, let ik ook vaak op of er plaatjes in staan die niet bij mijn christelijke levensstijl passen. Gelukkig kwamen die niet veel voor in dit boek! Achterin het boek zit een klein notitieboekje in de vorm van een platenspeler waarin een paar platen geïllustreerd zijn die niet christelijk zijn. Dat boekje ga ik waarschijnlijk niet gebruiken. Er zat ook een illustratie in van The Sound of Music, en die vond ik wel heel schattig! Verder was er één poster waarin een meisje een wereldbol vasthoudt. Die zou ik ook niet gauw ophangen, omdat alleen God de wereld in Zijn hand heeft.


Nou, ik heb in ieder geval weer heel veel zin om met papiertjes te knutselen!

Mocht je nu nog meer willen horen over, en vooral zien van het Flow Book for Paper Lovers, bekijk dan mijn filmpje op mijn YouTube kanaal, waarin ik het boek doorblader en alles laat zien!Liefs en sjalom,


Sara-Maria

197 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page